Beyören İlkokulu

Vizyon: Sevgi, dostluk ve anlayış içerisinde yaşam mücadelesini hep kazanacak, kaybettiğinde kaybettiklerinden ders alacak, "ben" değil "biz" anlayışında olan bireyler yetiştirmek için varız.

Misyon: Yaparak, yaşayarak ve deneyerek öğrenme olanağı sağlayan, öncelikle özgüvenini kazanmaış, yaşam boyu öğrenmede sınır tanımayan nitelikli bireyler yetiştirilen bir ortam yaratmak.

Başarılar: 2010-2011 eğitim-öğretim yılında öğrencimiz Sibel KELEŞ 500 tam puan alarak Türkiye I.si olmuştur.Öğrencimiz Zonguldak Ereğli Özel Yıldırım Koleji´nde tam burslu olarak okumaktadır.

Saatler: 12.30 - 17:10
Servis Bilgisi: Köy Servisi Vardır
Okulun Sınav Başarı Durumu: okulumuzdaki bütün öğrenciler bir üst kurumlara kaydolmuştur. Okulumuzdaki bütün öğrenciler bir üst kurumlara kaydolmuştur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100 öğrencilerimizin hepsi bir üst kuruma yerleştirilmiştir.
Sportif Etkinlikler: Hentbol, Voleybol, Futbol, Basketbol
Bilimsel Etkinlikler: Tubitak çalışmalarına katılım sağlanmıştır.
Proje Çalışmaları: Küfür etme ettirme projesi, tübitak 4006 projeleri, robotik kodlama projeleri yapılmışıtr.
Kontenjan Bilgileri: 14 öğretmen 2 idareci ( ilkokulda 4 öğretmen 1 idareci)

Telefon - (038) 061-1371

WEB - https://beyorenioo.meb.k12.tr

Adres - BEYÖREN KÖYÜ YOLU, 81650 BEYÖREN/AKÇAKOCA/DÜZCE

Öğretim Şekli :YARIM GÜN

Yerleşim Yeri - Okul Beyören Köyü´ndedir.( Okulumuz çevre bakanlığı tarafından deprem nedeniyle yıkılırak yenisi yapılacaktır.Bu sebeple merkez Cumhuriyet ilkokulunda öğlenci olarak eğitim öğretime devam etmekteyiz. )

Adres - BEYÖREN KÖYÜ YOLU, 81650 BEYÖREN/AKÇAKOCA/DÜZCE

Ulaşım Ulaşım öğrenciler için taşımalı eğitim olduğundan dolayı okul servisleri ile sağlanmaktadır. Öğretmenler için özel servis aracıyla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 7 km uzaklıktadır. İl e 40 km dir. {Geçici Olarak Cumhuriyet İlköğretim Okulu Binası Kullanılmaktadır.}